viernes, 4 de julio de 2008

NOCES DE PLATA


Hola família:

El proper dia 21 l'Amaya i jo celebrarem les noces de plata. Què rapit passen 25 anys!. Als mes joves us semblarà una eternitat però quan ja han passat t'adones que el temps vola. Així que a aprofitar el que ens queda per fer tant bé com puguem!

Bé. Desprès d'aquesta cunya publicitària l'Amaya i jo tenim el goig d'anunciar que el dissabte 19 de juliol celebrarem una festa amb la família i els amics. Hi esteu tots convidats. Petis i grans. Només demano que ens aviseu si NO poguéssiu assistir-hi.

El programa de la festa serà així: Santa Missa d'acció de gràcies a l'Oratori de Viaró, a les 20:00. Des de les 21:00 hores sopar fred al jardí de casa ... ¡amb sorpresa inclosa!.

¡Us hi esperem!

1 comentario:

Joan dijo...

Queridos Luis, Amaya y descendencia, siento mucho no poder ir a la fiesta de los 25 años. Me lo dijo Ágata el otro día y ya me dio un vuelco al pensar que habían pasado 25 años. Es verdaderamente increíble.
En ese día estaré en las montañas de León con más de un centenar de chavales que atender. Pero estaré muy cerca de vosotros. Felicidades